Gyógyulások

Kineziológiával a meddőség leküzdéséért

A  mai rohanó világban rengeteg stressz éri az embert. Érezteti hatását gyermeken felnőttön egyaránt.

Ildikó története (28 éves)


21 évesen mentem férjhez a páromhoz aki 12 évvel idősebb nálam. Szerelem volt első látásra. Férjem minél hamarabb szeretett volna gyermeket, mert úgy gondolta, a kora miatt ez nagyon fontos neki.

Három évig próbálkoztunk, orvosilag mindent rendben találtak, lombikprogramban is részt vettünk.Eredménye nem volt, s egyre jobban kétségbe estem, amikor egy ismerősöm javasolta Csillát.Próbálkoztunk alternatív módszerekkel is. Két találkozás, oldás után ő azt mondta, nem igazán akarom ezt a gyermeket. Nagyon jó körülmények között éltünk, a férjem minden gondolata körülöttem forgott. Utólag belátom a tudatom legmélyén tényleg nem vonzott az, hogy változzon ez a helyzet. Nagyon fiatal voltam, az én biológiai órám még ráért. Pár oldás, terápiás kezelés segített leküzdeni az akadályokat. Ma két gyermek boldog anyukája vagyok, életemlegnagyszerűbb döntése, hogy Anya lehetek.

Köszönöm Csillának a segítséget!

 

E. Nóra, 32 éves


Boldog párkapcsolatban élek, van egy ötéves kisfiam, rendezettek a körülményeink. Nagyon vágytunk még egygyermekre, de fiam születésekor olyan traumák értek, amelyeket rémálmomban sem szeretnék felidézni. Biztos voltam benne, hogy ez az ok, amiért nem esek teherbe. Sokszora szexualitás is kényelmetlen érzéseket keltett, szerencsére párom is megértette mi lehet a probléma.

Ekkor kerestem fel Csillát. Pár oldás segített abban, hogy teherbe essek, de a szüléstől való félelmem még mindig nyomasztott. Úgy döntöttünk, a terhesség alatt végigfogok járni a terápiás kezelésekre. Rengeteg dolog kiderült a múltamból, a félelmeimről, az elfojtott haragjaimról, s mire eltelt a 9 hónap egy teljesenúj, magabiztosabb emberré váltam.

Teszteléssel a pontos dátumot is megtudtuk mikor születik a baba, s ez órára pontosan így is történt.

Könnyedén szültem, elsők között  küldtem sms-t Csillának az örömteli eseményről.

 

S. Viktor 41 éves


Először a feleségem kereste fel Csillát, mivel a 3 éves fiunk az óvodában újra bepisilt és agresszív volt. A módszer mely szerint az anyán keresztül oldotta a gyermeket sikeresnek bizonyult, a helyzet megoldódott. A feleségem a sikereken felbuzdulva maga is részt vett pár oldáson s engem is arra bíztatott vegyek részt pár terápiás kezelésen.

Komoly vállalkozásom rengeteg pénzt hozott, s rengeteg időt igényelt az életemből. A feleségemre s a két gyerekre kevés időm volt. Mindent megkaptak tőlem, magam is tisztában voltam azzal, hogy a legfontosabbat nem adom, a figyelmet, a közös programokat.

Hirtelen az üzleti életben komoly veszteségeim keletkeztek, ami máskor is adódott, de most nem sikerült lelkileg feldolgoznom. Ekkor kerestem fel Csillát. Ő már az egész családot ismerte, mivel lányom is járt hozzá. Kínosan éreztem magam, hiszen egy magabiztos, sikeres ember vagyok, máskor is voltak az üzleti életben nehezebb időszakok és a baj nagysága sem indokolta a rettenetesen rossz közérzetemet.

A kezelések alatt kiderült, hogy a párommal való kapcsolatom is romokban hever, sok mindenért őt hibáztattam, s ez részben helytálló is volt. Túl sokat vállaltam, s neki is elege lett a komoly hivatása mellett, hogy állandóan egyedül tölti az otthoni életet. Közölte elválik tőlem, nem csinálja tovább,

Minden alkalommal mikor találkoztam Csillával, helyzetek kerültek felszínre, s úgy döntöttem, itt a vége, nincs értelme az állandó veszekedésnek, ettől sokkal jobb, ha a gyerekek egy nyugodt, kiegyensúlyozott apával és anyával találkoznak még ha nem is élnek együtt.

Kivettem egy lakást és közöltem a feleségemmel elköltözöm. Rendben, mondta ő, de mi legyen az útban lévő harmadik gyermekünkkel. Romokban hevertem, mit tegyek. Úgy gondoltam a megoldás, ha megéri elköltözöm és rábízom a Jóistenre mi legyen, mert a marakodásaink mérhetetlenül eldurvultak. A terápiát is abbahagytam, egyedül a Bach-virág eszenciát csepegtettem és őrlődtem a sérelmeimen és a magány érzése között. Pár hónapelteltével rájöttem mennyire fontos a családom, a feleségem, új dimenzióban kezdtem látni az életünket.

A feleségem szintén átgondolta a közös életünket, belátta mik azok a dolgok amiben ő hibázott. Újra átbeszéltük, mi fontos a kapcsolatunk rendbehozatalához, kinek miben kell változnia, milyen kompromisszumokra vagyunk hajlandóak. Hazaköltöztem, együtt várjuk a harmadik gyermekünket, céges dolgaim is a maga módján megoldódtak.

Nagyon köszönjük Csillának a segítséget. Nehéz időszakot éltünk át együtt, s néha nagyon kilátástalannak tűnt minden. Amire ő bíztatott, hogy vállaljuk magunkat, a konfrontációkat, előre vitte az életünket. Szerencsés, hogy egy megtisztult kapcsolatban élünk, igyekszünk minél többet beszélgetni, figyelni egymásra. Persze ez hol sikerül hol nem, de legalább tisztában vagyunk a céljainkkal, feladatainkkal. Megerősödött a hitünk, közelebb kerültünk Istenhez, önmagunkhoz és egymáshoz.

 

L. Zoltán 28 éves


Beszédhibám egész életemet végigkísérte és akadályozta. Egy közepes településen élek, ahol mindenki ismer mindenkit, ennek köszönhetően sikerült sofőri állást találnom, aminek nagyon örülök. Itt nem kell beszélgetnem emberekkel, a főnökeim ismernek. Párkapcsolataim sem voltak túl sikeresek, miután komoly problémát okozott a dadogás az ismerkedésben. Édesanyám elfogult velem, ő jó képességűnek tartott. Ő találta meg Csilla elérhetőségét, így kerestem fel utolsó lehetőségként hiszen logopédusok serege kísérte a gyerekkoromat. Már az első találkozásnál kiderült, hogy időnként fulladási rohamokért másodpercekig tart egy-egy elakadás a beszédben. Ilyenkor izzadok, a vér a fejembe tolul és borzalmasan érzem magam.

Hónapokig jártam oldásokra, légzésterápiára Csillához.

Egy 45 perces holotrop légzés után megtörtént a csoda, valamit kihozott belőlem. Elmúlt, tényleg bámulatos ez az egész. Új emberré váltam, beiratkoztam főiskolára, megismerkedtem egy egyetemista lánnyal akivel boldog vagyok. Ma már biztos vagyok benne, hogy a saját hitem, édesanyám bíztatása nélkül nem sikerült volna.

 

Védekezés a stressz ellen


A világot megváltoztatni nem tudjuk, de a hozzáállásunkat igen. Gyermekkorunktól kezdve rossz beidegződéseket, merev szabályrendszereket dédelgetünk, amelyek akadályozzák a problémákon való túljutást. Sok fiatal nő keres meg azzal, hogy nem tud teherbe esni. Kétségbeejtő állapot az, amikor két szerető ember évek óta vágyik az áhított gyermekáldásra, az utódra, de valamilyen oknál fogva sikertelen minden próbálkozás.

Sok esetben lelki probléma húzódik meg a háttérben. Alapos önvizsgálat szükséges ahhoz, hogy kiderüljön mik akadályozzák a terhességet.

Rendezetlen családi körülmények között felnőtt ember komoly félelme lehet a tudatalattiban. Mi lesz, ha elhagyja a párja? Megfelelő anyagi körülményeket tud-e teremteni a jövendőbeli családjának?

Egészséges gyermeket képes-e a villágra hozni?

Képes-e jó anyává válni?

Akadályozza-e majd az utód az eddigiéletvitelt?

Egészségesen meg tudja-e osztani a szeretetét párja és a gyermek között?

Az egyéni karrier milyen irányba befolyásolja a kis jövevény?

Kérdések számtalan sora foglalkoztatja az embert a felszín alatt. Emiatt szorong, lassan teherré, sablonossá válik a szexualitást.

Ezek a gondolatok tudatos szinten nem jelennek meg, árnyékként rejtve maradnak a tudattalanban.

Kineziológiával a tudattalanban húzódó blokkok sorát tárjuk fel, aprólékos technikával. Feldolgozás után magabiztossá, önbizalommal telivé, helyes önértékelésű emberré alakul az egyén, aki képes szembenézni az élet eseményeivel, nehézségeivel. Ez sokszor elegendő az egészséges életszemlélet kialakulásában.

A kineziológiával a két agyfélteke integrált működését segítjük. Izomteszteléssel keressük a vakfoltokat, s biofeedback visszacsatolással indul meg az ember öngyógyító mechanizmusra. A probléma megoldása az emberben van, ezt segítjük tudatosítani.

 

Kérdezz nyugodtan, hívj a 06 30 935 6073 telefonszámon!

Ingyenes házhozszállítás

Minden karkötőre, 10.000 Ft feletti vásárlás esetén a postaköltséget elengedjük!

Barátságos ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

30 napos visszafizetési garancia!

Bármely termékünkre 30 napos cseregaranciát vállalunk!