Légzésterápia

Légzésterápia

A légzés az egyik legfontosabb emberi funkció. A légzés nemcsak - az oxigén és szén-dioxid - anyagcserére szolgál, hanem egyben fontos pszichikai szerepe is van.

Légzéskontroll 

A légzéskontroll egy segítő rendszer, amellyel, mint eszközzel képesek vagyunk megnyugtatni  az elmét. A folyamatok során, amikor a belégzés és a kilégzés között nincs szünet, meg tudjuk figyelni, hogyan mozognak a gondolataink érzések formájában a testünkben.

Képessé válunk aktivizálni az energiát az emberi testben, amelynek gyógyító hatása van a fizikai testünkre, lelkünkre és közérzetünkre. Csökkenteni tudjuk a fájdalmat,  meg tudunk attól szabadulni. Ezzel az energiával a frusztrált, depressziós állapotot kellemes, jó hangulattá változtathatjuk. Az elnyomott érzésekből örömet,  kreatív aktivitást tudunk produkálni.

Így lépésről lépésre jutunk a fájdalom, a feszültség, a félelem központjába.

Amikor az ember nem tudja feldolgozni az adott problémát, megpróbál elmenekülni előle. Kellemetlen lelki zavart vagy fizikai fájdalmakat érez, pánikba kerül, és párhuzamosan kezdi elnyomni ezeket az érzéseket. Különböző eszközökkel próbálja elfedni a szituációt, mint pl. alkohol, ciaretta, drog, kávé ...

Az alkohol elnyomja a félelmet, a nikotin elnyomja az ingereket, a marihuána elnyomja a szomorúság érzését, a koffein segít fenntartani a szuppresszió (elnyomás) érzését.

Ha az ember észreveszi, hogy a tárgyakon ls az anyagi világon kívül máshol is keresni a boldogságot, akkor képessé válik befelé irányítani a tudatot. A légzéstechnikák által nyert tapasztalatok:
- általános lazítás
- belső lelki és fizikai problémák okainak megtalálása, integrálása.
- transzcendentális és testen kívüli élmények átélése

Légzéstechnikák

VIVATION légzés egyszerű módszer, amely segít megbarátkozni saját érzéseinkkel. Megtanít az élet kreatívabbá tételére.

REBIRTHING (újjászületés) légzés technikájával föl lehet oldani az elrontott és elfojtott jelenségeket. A születési trauma a legtöbb lelki és fizikai gyötrelmeink gyökere.

HOLOTROP légzéssel új élményekhez jutunk, és váltott tudatállapotba kerülünk. Amikor a negatív tapasztalatok feldolgozódnak, komfortos, izgalmas, élvezetes érzést jelen, az egyik dimenzióból a másikba való átkerülés. Kilépünk a mentális korlátok közül, amelyek leszűkítik a tudat hatáskörét.

A légzéstechnikák alkalmazása csoportos munkában történik. Hétfőnként 18-19.20-ig.

Egyéni kezelések során, a kineziológiai kezelés részeként is alkalmazom a légzésterápiát.

Jelentkezz a 06 (30) 9 356 073 telefonszámon

Ingyenes házhozszállítás

Minden karkötőre, 10.000 Ft feletti vásárlás esetén a postaköltséget elengedjük!

Barátságos ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

30 napos visszafizetési garancia!

Bármely termékünkre 30 napos cseregaranciát vállalunk!